Tato webová stránka používá cookies k vylepšení Vaší uživatelské zkušenosti. Pokračováním na tuto stránku souhlasíte s použitím cookies na svém zařízení a s našimi podmínkami týkajícími se cookies.
Rezervovat teď

Hodnocení

9,7 Průměrné hodnocení
Rozpis hodnocení
Čistota
9,9
Pohodlí
9,8
Poloha hotelu
9,5
Zařízení
9,6
Personál
9,9
Poměr ceny a kvality
9,6
Hodnocení
    Ladislav
    cz
    10
    8. října 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Katerina Proksova
    de
    8,8
    5. října 2017
    Zvlastni bylo mit v loznici umyvadlo
    Velmi pohodlne postele, velke lahodne snidane!
    Ales
    cz
    10
    27. září 2017
    We chose this pension for our honeymoon stay and from the first day we were grateful for this pick. The staff ladies were very kind and absolutely helpful all the time, the room was practical and comfortable, breakfasts very rich and well prepared. Moreover, the location by the Wolfgangsee is fantastic itself. Even in late September there were plenty of opportunities how to spend a day, we could choose from a number of possibilities where to go for a trip. We absolutely recommend!
    Míla Beneš
    cz
    10
    12. září 2017
    Velmi kvalitní a příjemné ubytování v turisticky atraktivním místě.
    Nemám žádných připomínek.
    Vstřícnost personálu, pohodlí, vzorná čistota. Rozmanitá snídaně. Dostupnost turistických zajímavostí.
    Karel
    cz
    10
    4. září 2017
    Vše bylo skvělé, ubytování, čistota, snídaně. Paní majitelka denně peče sladké pečivo ke snídani. Blízkost pláže u Wolfgangsee, koupání v čisté vodě, která má kvalitu pitné vody. Všem doporučujeme. Alena a Karel
    Lucie R.
    cz
    10
    28. srpna 2017
    Great holiday
    Everything was perfect - hospitality of the staff, very good breakfast (serving with the smile), clean room. It was really one of our best, perhaps the best vacation we have ever spent.
    Michaela
    cz
    9,6
    23. srpna 2017
    K ubytování v tomto penzionu nemám žádné připomínky.
    Pavla
    cz
    10
    31. července 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Marek
    cz
    9,6
    30. července 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Nelča
    cz
    10
    25. července 2017
    Velmi příjemný personál, velmi čisté a útulné pokoje, výborné snídaně, příjemné prostředí.
    Marie
    cz
    10
    24. července 2017
    Skvělé
    Snídaně byly skvělé, obsluha velmi přívětivá a milá. Penzion pohodlný, velice čistý. Cítili jsme se tam výborně.
    Kateřina
    cz
    10
    22. července 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Jana
    cz
    10
    12. července 2017
    Lepší by bylo pouze to, kdyby naše dovolená trvala déle.
    Naprosto úžasná péče od stále usmívajícího se personálu, jídlo výborné, pokoje pohodné a několikrát denně vzorně uklízené. Cítili jsme se jako v nebi.
    Miroslava
    cz
    10
    12. července 2017
    zde není co vylepšovat
    Penzion zvolen zcela náhodně, ale sem se opravdu chceme vracet!! Naprosto úžasní majitelé, o všechny se starají ještě líp než o vlastní. Pokud umíte aspoň trochu německy, jste jejich ještě víc. Snídaně částečně servírované, částečně formou bufetu, cokoliv přidají. Servírují i produkty místních a podávají bezkonkurenční domácí koláče. Okrasná zahrádka s lehátky a slunečníky k volnému použití. Funkční výtah. Pokoj velmi prostorný, postel pohodlná, ustlali nám i 4x za den. Vybavení je moderní, vypadá stále nově, i koupelna. Všude velmi čisto. Pláž cca 500 m, trávník, vstup do vody s oblázky, výhodou jsou boty do vody, zdarma pro hosty penzionu. Na cestu vám ochotně zdarma půjčí kolo. Parkovacích míst dost hned před penzionem. Výborná restaurace cca 5 min pěšky téměř za rohem. Hier kommen wir wieder!!
    Ondrej
    cz
    9,6
    18. června 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Jakub
    cz
    9,6
    9. května 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Pavel
    cz
    10
    1. března 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Simona
    cz
    9,2
    12. prosince 2016
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Klara
    cz
    9,6
    5. října 2016
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Josef
    cz
    10
    3. října 2016
    Skvělé počasí, skvělé ubytování, personál i snídaně
    Vše bez chyby
Načítaní hodnocení
Zavřít